logo HKE vrijstaand png
De Algemene Ledenvergadering op 5 november gaat niet door! Vanwege de toenemende besmettingen en de aangescherpte maatregelen met betrekking tot Corona hebben wij moeten besluiten de vergadering in het Huis van Eemnes te laten vervallen.
We kiezen als bestuur voor een veiliger weg om zo ieder besmettingsgevaar te vermijden.
Wil je meedoen aan de vergadering via e-mail, meld je dan zo spoedig mogelijk per e-mail aan bij: info@historischekringeemnes.nl en je ontvangt aanvullende informatie.

Heeft u vragen/opmerkingen? Dan zullen wij uiterlijk 5 november – eveneens schriftelijk – reageren. Met inachtneming van de opmerkingen en eventuele aanpassing van stukken zullen wij deze vervolgens afdoen. Bij wijzigingen zullen wij die vanzelfsprekend met u delen via de mail of via ons verenigingsblad.
Graag rekenen wij op uw medewerking en wensen u verder veel sterkte met situatie!

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur,