Filmavond 9 november

Herfstavond met film “650 Jaar Eemnes - 2002”

20.00 uur, in “De Hilt”, Hasselaarlaan 1C, Eemnes

HKE heeft dit jaar enkele video-films over 2002 geschonken gekregen van Hans Pouw. Deze films, door hemzelf opgenomen en samengesteld, zijn professionele opnamen en met een vakkundig uitgewerkt eindresultaat. Zij zijn een welkome toevoeging aan onze verzameling.

Onder deze drie films is die over de festiviteiten ter gelegenheid van de viering 650-jarig stadsrechten van Eemnes op zaterdag 20 september 2002. Daarin komen voor de optocht, de volksspelen, oude boerenwerktuigen, het dorpsdiner. Veel mensen zijn te herkennen en dat is een mooie gelegenheid na 15 jaar herinneringen op te halen.

Na de pauze wordt nog een toegift gegeven met een andere film.

De toegang is gratis voor leden en belangstellenden; inloop vanaf 19.30 met koffie en thee. Ter dekking van de kosten is er de mogelijkheid een vrijwillige bijdrage te geven.